+36 20 287 0953 info@emilgeneral.com

Szolgáltatásaim

Villanyszerelés

Azért vagyok itt, hogy segítő kézzel támogassam Önt, és megoldást találjak minden olyan problémára, amely az elektromos áramkörrel vagy bármilyen típusú világító panellel kapcsolatos, legyen az az otthonában vagy a kültéren. Az elektromos rendszer hibáinak kijavítása és a világítás problémáinak megoldása a szakterületem, és törekedem arra, hogy biztonságos és megbízható működést biztosítsak minden elektromos berendezésben és világítási rendszerben.

Vízvezeték szerelés, csatornázás

Vízproblémái vannak a konyhában vagy a fürdőszobában? Problémái vannak a mosogatóval vagy a zuhanyzóval? Ne aggódjon, vállalom az otthonában lévő összes vízvezeték-szerelési munkát. Mint tapasztalt vízvezeték-szerelő, segítek Önnek a mosogatók, csapok, vízcsapok, WC-k és más vízvezeték-szerelvények beépítésével és javításával is, hogy az egész vízhálózata tökéletesen működjön

Légkondicionáló berendezés

Vállalom klímaberendezések karbantartását, beszerelését, javítását és minden más, légkondicionáló berendezésekkel kapcsolatos probléma megoldását. Egyszerűbb és összetettebb problémák megoldásában is nagy tapasztalattal, szakértelemmel rendelkezem. Az a célom, hogy ügyfeleim a lehető legjobban használják a légkondicionáló berendezéseket és mindig optimális hőmérsékletben végezzék mindennapi munkájukat. Keressen bizalommal!

Miért válasszon engem?

Jó problémamegoldó vagyok és minőségi munkát végzek. Igényes vagyok a munkámban, de rugalmas a megrendelővel szemben. Betartom a határidőket és odafigyelek az ügyfelek kéréseire.

Ebben a szakmában előny a transzparens működés, így a szükséges munka fix árát már az elején közlöm az ügyféllel Az árazásnál az optimális ár-minőség arányt tartom szem előtt.

A biztonságra maximálisan odafigyelek.

Szakképesítésem van minden általam vállalt munka végzésére

Kérjen ajánlatot!

Vízvezeték-szerelés, csatornázás

Vízproblémái vannak a konyhában vagy a fürdőszobában? Problémái vannak a mosogatóval vagy a zuhanyzóval?

Villanyszerelés

Meghibásodott valamelyik vezeték vagy a szekrény? Szeretné kicserélni a régit? Nem tudja, hogyan járjon el, ha hibás a vezetékezése?

Légkondicionáló szerelés, karbantartás

Nem hűt olyan hatékonyan a klíma? Mintha megemelkedett volna a fogyasztása? Fura szagokat érez? Ideje kicserélni a szűrőket?