+36 20 287 0953 info@emilgeneral.com

Villanyszerelés

Meghibásodott valamelyik vezeték vagy a szekrény? Szeretné kicserélni a régit? Nem tudja, hogyan járjon el, ha hibás a vezetékezése?

Azért vagyok itt, hogy segítő kézzel támogassam Önt, és megoldást találjak minden olyan problémára, amely az elektromos áramkörrel vagy bármilyen típusú világító panellel kapcsolatos, legyen az az otthonában vagy a kültéren. Az elektromos rendszer hibáinak kijavítása és a világítás problémáinak megoldása a szakterületem, és törekedem arra, hogy biztonságos és megbízható működést biztosítsak minden elektromos berendezésben és világítási rendszerben.

Milyen problémákat oldok meg?

A villanyszerelő olyan szakember, aki felelős az elektromos rendszerek telepítéséért, karbantartásáért és javításáért. Ő az, aki biztosítja, hogy az otthonokban megfelelően működjenek a villamos energiával működő berendezések és világítás. A villanyszerelő telepíti az elektromos vezetékeket, csatlakozókat, kapcsolókat és elosztókat, és gondoskodik arról, hogy azok biztonságosan működjenek. Emellett javítja az esetleges hibákat, meghibásodásokat és rövidzárlatokat az elektromos rendszerekben. A villanyszerelő tehát a villamosenergia-hálózat szakértője, aki biztosítja, hogy az elektromos berendezések és rendszerek megfeleljenek a biztonsági előírásoknak és megfelelően működjenek.

Elektromos hálózat kiépítése

Szakszerű felmérés és tervezés után teljes kivitelezés

Elektromos eszközök bekötése

Nagyobb fogyasztású, szakembert igénylő elektromos gépek bekötése.

Vezeték, kapcsoló szekrény javítása

Kapcsolók, vezetékek cseréje, javítása az igényeknek megfelelően